Velkommen til vores blog om, hvordan du administrerer og vækster din lille eller mellemstore virksomhed.

kvinde bruger laptop
08/11/2019

Højtiden kan ofte vise sig at være den travleste tid på året for nogle små og mellemstore virksomheder.  Den starter med Black Friday, fortsætter med Cyber Monday og afsluttes med julehandlen. 

SWOT-analyse
29/10/2019
SWOT står for styrker, svagheder, muligheder og trusler. En gennemførelse hjælper dig med at fokusere på de vigtigste faktorer, der påvirker din virksomhed. Så kan du tackle svagheder og opdage og udnytte uudnyttede muligheder. Sådan påbegynder du din egen analyse.
Brainstorming
28/10/2019
Det er ikke let at finde de rette medarbejdere til din mindre eller mellemstore virksomhed. Der er en del måder at gøre dette på. En af dem er at gøre dit firma til et godt sted at arbejde. Læs dette, og sammenlign dit firma med det, medarbejdere leder efter.
voksne-bestyrelseslokale-business
02/10/2019
Det kan være en afskrækkende proces at beslutte, hvornår og hvordan man vil have et erhvervslån. Den gode nyhed er, at det ikke behøver at være så kompliceret. Inden du begynder, er det en god idé at vide, hvilke muligheder, der er tilgængelige for dig, og hvad der kræves af dig. Læs vores guide om lån for at forstå, hvordan man sammenligner lån og undgår gætværk.
Sådan får du gæld til at fungere for din virksomhed
16/09/2019
Vi kender alle det gamle ordsprog om, at man skal bruge penge for at tjene penge, og det er på en eller anden måde sandt. Virksomhedsejere har brug for penge for at sikre vækst i deres virksomheder. Investering i udstyr, reklame, leje, inventar eller ejendom kan gøre en enorm forskel i erhvervslivet i dag.
31/08/2019
Tjek vores liste, som du ikke må gå glip af, over de bedste gratis værktøjer og ressourcer, der udgør glimrende alternativer til de mest populære betalte værktøjer og services.
16/08/2019
Det er vigtigt at forstå, hvordan en ansøgning om et erhvervslån med personlig garanti fungerer. Iværksættere kan få deres virksomheder til at vokse ved at få adgang til finansiering hurtigere og lettere online. Find ud af alt det, du skal vide om, hvordan personlige garantier fungerer med et lån hos os.
plan for en mindre virksomhed
12/07/2019
Hvis du driver en mindre virksomhed, ved du, at der er mange ting, der skal overvejes. Men hvis man koger det ned, er der disse 8 kerneområder tilbage.
lettet virksomhedsejer ferratum business blog
26/06/2019

Mange ejere af små virksomheder tror, at de aldrig kan blive godkendt til et lån, fordi de er blevet afvist af en bank – men det er ikke rigtigt. Der er forskellige ting, man bør overveje, når man ser sig om efter et forretningslån og en af dem er at lede efter andre typer udlånere.

finansiel råd
17/05/2019

Små og mellemstore virksomheder er kernen i den europæiske økonomi. De repræsenterer mere end 99 % af alle virksomheder i EU, de beskæftiger to ud af tre medarbejdere og producerer 57 cent af hver euro.

kreditplan lille mellemstore virksomhedslån
08/05/2019
Det er almindeligt kendt i tidens økonomi, at det er en god idé, at man opretholder en god personlig kreditværdighed. En god kreditværdighed i forretningssammenhænge fungerer på næsten samme måde. Lad os derfor se på, hvordan du kan maksimere din indsats, så du sikrer, at din virksomhed vækster.
Der er snart deadline for indbetaling af moms – er du forberedt?
16/04/2019

Vi ved, at skatteindbetalinger kan påvirke din pengestrøm negativt.  Det kan være en udfordring for de fleste små- og mellemstore virksomheder at kontrollere pengestrømmen.

the telegraph
18/02/2019
Et af de største britiske medier skrev i sidste uge en artikel om Ferratum Business, og om hvorfor et stigende antal små- og mellemstore virksomheder vælger vores ydelser frem for bankens. The Telegraph har interviewet vores engelske country manager, Tony Gundersen, til en snak om vores anderledes tilgang til erhvervslån.
Derfor er social kapital den ultimative kapital for din virksomhed
03/07/2018
Investopedia beskriver social kapital som "en økonomisk idé, der refererer til en økonomisk fordelagtig forbindelse mellem individer og firmaer.  Sociale netværker, der omfatter folk, som har tillid til hinanden og hjælper hinanden kan være et stærkt aktiv. 
En dag i en SMV-ejers liv
28/05/2018

Hvis du leder en lille eller mellemstor virksomhed, ved du alt om, at det ikke er som at arbejde fra 8-16.  Det tidspunkt, hvor de fleste almindeligvis tager hjem fra arbejde, svarer ca. til en halv arbejdsdag for dem, der leder en mindre virksomhed.