Alle blogindlæg

31/08/2019
Tjek vores liste, som du ikke må gå glip af, over de bedste gratis værktøjer og ressourcer, der udgør glimrende alternativer til de mest populære betalte værktøjer og services.
16/08/2019
Det er vigtigt at forstå, hvordan en ansøgning om et erhvervslån med personlig garanti fungerer. Iværksættere kan få deres virksomheder til at vokse ved at få adgang til finansiering hurtigere og lettere online. Find ud af alt det, du skal vide om, hvordan personlige garantier fungerer med et lån hos os.
plan for en mindre virksomhed
12/07/2019
Hvis du driver en mindre virksomhed, ved du, at der er mange ting, der skal overvejes. Men hvis man koger det ned, er der disse 8 kerneområder tilbage.
lettet virksomhedsejer ferratum business blog
26/06/2019

Mange ejere af små virksomheder tror, at de aldrig kan blive godkendt til et lån, fordi de er blevet afvist af en bank – men det er ikke rigtigt. Der er forskellige ting, man bør overveje, når man ser sig om efter et forretningslån og en af dem er at lede efter andre typer udlånere.

finansiel råd
17/05/2019

Små og mellemstore virksomheder er kernen i den europæiske økonomi. De repræsenterer mere end 99 % af alle virksomheder i EU, de beskæftiger to ud af tre medarbejdere og producerer 57 cent af hver euro.

kreditplan lille mellemstore virksomhedslån
08/05/2019
Det er almindeligt kendt i tidens økonomi, at det er en god idé, at man opretholder en god personlig kreditværdighed. En god kreditværdighed i forretningssammenhænge fungerer på næsten samme måde. Lad os derfor se på, hvordan du kan maksimere din indsats, så du sikrer, at din virksomhed vækster.
Der er snart deadline for indbetaling af moms – er du forberedt?
16/04/2019

Vi ved, at skatteindbetalinger kan påvirke din pengestrøm negativt.  Det kan være en udfordring for de fleste små- og mellemstore virksomheder at kontrollere pengestrømmen.

the telegraph
18/02/2019
Et af de største britiske medier skrev i sidste uge en artikel om Ferratum Business, og om hvorfor et stigende antal små- og mellemstore virksomheder vælger vores ydelser frem for bankens. The Telegraph har interviewet vores engelske country manager, Tony Gundersen, til en snak om vores anderledes tilgang til erhvervslån.
Derfor er social kapital den ultimative kapital for din virksomhed
03/07/2018
Investopedia beskriver social kapital som "en økonomisk idé, der refererer til en økonomisk fordelagtig forbindelse mellem individer og firmaer.  Sociale netværker, der omfatter folk, som har tillid til hinanden og hjælper hinanden kan være et stærkt aktiv. 
En dag i en SMV-ejers liv
28/05/2018

Hvis du leder en lille eller mellemstor virksomhed, ved du alt om, at det ikke er som at arbejde fra 8-16.  Det tidspunkt, hvor de fleste almindeligvis tager hjem fra arbejde, svarer ca. til en halv arbejdsdag for dem, der leder en mindre virksomhed. 

22/02/2018

I 2013 foretog det amerikanske analyseinstitut og management konsulentfirma Gallup en undersøgelse i 142 lande, som viste, at kun 13 % af de ansatte på verdensplan er engagerede i deres arbejde.  

22/02/2018

Fra droner til kunstig intelligens (AI), 3D-print og mobile apper ser det ud som om der nærmest dagligt dukker nye opfindelser og løsninger op, som flytter grænserne for, hvad vi troede kunne lade sig gøre. 

22/02/2018

En person kommer ind i en bank...

Det lyder som starten på en gåde, ikke?  Nu om stunder er det faktisk også lidt sådan, det er.