Blog | Ferratum Business Virksomhedslån

Blogs

 • 2018-02-14
  Sådan tiltrækker og rekrutterer du de rigtige medarbejdere til din lille eller mellemstore virksomhed

   

  I 2013 foretog det amerikanske analyseinstitut og management konsulentfirma Gallup en undersøgelse i 142 lande, som viste, at kun 13 % af de ansatte på verdensplan er engagerede i deres arbejde.  

   

  63 % af de ansatte svarede globalt set, at de var "ikke engagerede" i deres arbejde, og yderligere 24 % svarede, at de var "aktivt uengagerede".  De...

 • 2018-01-02
  Fire 2018-trends for mindre virksomheder

   

  Velkommen til et nyt år! 

   

  Hvordan kan det kommende år spille en positiv rolle for din mindre virksomhed med de hurtige teknologiske landvindinger, den stigende efterspørgsel på onlinebutikker og stigningen i antallet af mennesker, der arbejder freelance? Hvad skal du tage højde for, og hvilke ting kan dit mindre firma drage fordel af?

  ...
 • 2017-11-28
  Derfor er det vigtigt at betale dine regninger til tiden

   

  Hvis du driver en lille eller mellemstor virksomhed, kender du garanteret udtrykket "én ulykke kommer sjældent alene".

   

  Udover varelager, produktions- og marketingomkostninger, leje af udstyr og lønninger, er det at have nok arbejdskapital til sin SMV den største udfordring, enhver iværksætter står overfor.

   

  ...
 • 2017-11-13
  Derfor er fleksibilitet så vigtig for forretningslån

   

  Hvis du overvejer at ansøge om et forretningslån til din lille eller mellemstore virksomhed, er der absolut ikke noget at skamme sig over. 

   

  Måske har du haft en stille måned.  Eller måske har du haft en travl måned og har brug for at bestille flere varer eller hyre nye medarbejdere.  Måske har du brug for at få opgraderet noget udstyr, eller...

 • 2017-11-07
  Sådan får du et hurtigt forretningslån

   

  En person kommer ind i en bank...

   

  Det lyder som starten på en gåde, ikke?  Nu om stunder er det faktisk også lidt sådan, det er.

   

  Som ejer af en mindre virksomhed, er talemåden "tid er penge" ganske relevant.  Når man driver en mindre eller mellemstor virksomhed, tæller hvert minut. 

  ...