Derfor er det vigtigt at betale dine regninger til tiden | Ferratum Business Virksomhedslån
<< Tilbage til Blog
 • 2017-11-28
  Derfor er det vigtigt at betale dine regninger til tiden

   

  Hvis du driver en lille eller mellemstor virksomhed, kender du garanteret udtrykket "én ulykke kommer sjældent alene".

   

  Udover varelager, produktions- og marketingomkostninger, leje af udstyr og lønninger, er det at have nok arbejdskapital til sin SMV den største udfordring, enhver iværksætter står overfor.

   

  Kaster du så et par regninger oveni, kan det næsten synes umuligt at få enderne til at mødes.  Mens det er muligt at få henstand med nogle regninger, er der andre regninger, som ikke må betales for sent. 

   

  Dit forhold til distributører, leverandører og pengeinstitutter betyder alt for din virksomhedsdrift.  Dine relationer er grobund for tillid, ry og pålidelighed.  Dine relationer kan også gøre en forskel mht. om du f.eks. kan ende med at få forlænget en betalingsfrist.

   

  Selvom man let kan blive overvældet, når regningerne strømmer ind, så kigger vi nedenfor på fire typer regninger, som du ikke må negligere og hvorfor:

   

  1. Skatter og afgifter

   

  Lad os tage den største først.  Som ejer af en mindre virksomhed må du ikke glemme at betale skatter og afgifter.  Betaler du ikke dine skatter og afgifter til tiden, kan du risikere at få store bøder og strafgebyrer.

   

  Hvis du på forhånd ved, at du kommer bagud med betalingen af dine skatter og afgifter, så anmod om udsættelse.  Det er bedre at bede om mere tid end ikke at betale skatter og afgifter til tiden.

   

  2. Dine leverandører og distributører

   

  Du må også sørge for at holde dine leverandører og distributører glade.  De er trods alt de vigtigste grundpiller, når det kommer til at holde forretningen kørende og oven vande. 

   

  Har du tidligere bevist, at du er pålidelig, og har du en god arbejdsrelation til dine leverandører og distributører, er der chance for, at du kan forhandle dig frem til en betalingsplan eller bede om en eller to ugers forlængelse af betalingsfristen.

   

  Kommunikationen er yderst vigtig.  Lad dine leverandører og distributører vide, hvornår de kan forvente at modtage betaling, og hvorfor du ikke kan betale til tiden.

   

  3. Udgifter til forbrug 

   

  Når du har styr på skatter og afgifter og har betalt for udstyr og produktion, er det nemt at overse de daglige udgifter i forbindelse med din virksomhed, som f.eks. din internetforbindelse, varme, lys og andre forbrugsudgifter.

   

  Igen er kommunikation af største vigtighed.  Mange serviceydere er åbne over for at forhandle om betalingsplaner eller forlænge betalingsfristen.  Uanset hvad du gør, så negliger ikke dine serviceleverandører.  De kan i ordets bogstavligste forstand få din virksomhed til at gå i sort.

   

  4. Dine medarbejdere

   

  Sidst men ikke mindst: Sørg for altid at tage dig godt af dine medarbejdere og dem, der arbejder på at gøre din virksomhed til en succes. 

   

  Mens du som ejer kan afstå fra at få løn, kan du ikke forvente det samme af dine medarbejdere.  De har en anden grad af involvering i virksomheden.

   

  Desuden kan du risikere at blive pålagt bøder, hvis ikke du sørger for at betale dine ansattes løn, sygeforsikringer og pensioner til tiden. 

   

  Betal regningerne til tiden – hver gang

   

  Som virksomhedsejer kan det føles som noget af en balancegang at betale alle sine regninger.  Ferratum Business er skabt med henblik på at give ejere af små og mellemstore virksomheder de forretningslån, de har brug for, når de har brug for dem. Vi yder nemme forretningslån på op til 750.000 kr.

   

  Hos Ferratum Business ved vi, at tiden er vigtig, og at hver dag og hver øre betyder noget.  Almindelig bankfinansiering er ofte for kompliceret og langsommelig for at kunne opfylde de krav, man har i SMV'er.  Mange banker lover, at man har pengene hurtigt, men når man ansøger om et lån, kan det ofte betyde, at man skal udfylde masser af papirer, fremvise sine regnskaber og derefter vente på en godkendelse. 

   

  Men hos Ferratum Business kan du udfylde en online ansøgning når som helst på dagen og ugen.  Ansøgningen tager under 5 minutter at udfylde, og et firma kan sikre sig den arbejdskapital, der er brug for, inden for én arbejdsdag. 

   

  Når det gælder om at betale sine regninger til tiden, kan du med Ferratum Business sørge for at strege denne bekymring fra listen.

   

  Se flere gode historier og tips på vores blog

   

  Har du lyst til at høre mere om, hvordan Ferratum Business kan gøre din tilværelse lettere?  Læs mere her!  

   

  Kategori:

  Financiering