Derfor er fleksibilitet så vigtig for forretningslån | Ferratum Business Virksomhedslån
<< Tilbage til Blog
 • 2017-11-13
  Derfor er fleksibilitet så vigtig for forretningslån

   

  Hvis du overvejer at ansøge om et forretningslån til din lille eller mellemstore virksomhed, er der absolut ikke noget at skamme sig over. 

   

  Måske har du haft en stille måned.  Eller måske har du haft en travl måned og har brug for at bestille flere varer eller hyre nye medarbejdere.  Måske har du brug for at få opgraderet noget udstyr, eller måske ønsker du at lancere en sæsonbestemt markedsføringskampagne.  Uanset hvad, så er det af afgørende betydning, at du har nok kapital til, at virksomheden kan køre rundt.

   

  Så hvis du overvejer at ansøge om et forretningslån, er det vigtigt, at du baserer din beslutning på et informeret grundlag.  Det betyder, at du skal undersøge dine muligheder og vide, hvad du skal kigge efter.

   

  Inden for forretningslån er fleksibiliteten meget vigtig.  Her er fire ting, du skal være opmærksom på i forbindelse med et forretningslån:

   

  1. Tilbagebetaling før tid uden gebyr

   

  Nogle gange ændres din økonomiske situation i en positiv retning, og du har en travl måned med øget salg eller flere kunder, og du bliver i stand til at betale dit forretningslån tilbage hurtigere end forventet.  Når du betaler dit lån tilbage før tid, betyder det naturligvis, at du overordnet set skal betale mindre i rente, hvilket er godt.

   

  Men når du undersøger mulighederne for at optage et forretningslån, så sørg for, at du har mulighed for at tilbagebetale dit forretningslån før tid, uden at du skal betale strafgebyr.  Det er almindeligt, at pengeinstitutter pålægger kunderne et strafgebyr, hvis de vælger at tilbagebetale deres lån, før det udløber.

   

  2. Faste månedlige afdrag

   

  Sørg for at du har faste månedlige afdrag på dit lån, og at du ikke skal betale mere tilbage, end du har råd til.

  Udover det månedlige gebyr, der skal betales for hver måned, dit lån er aktivt, så gør et fast og gennemskueligt månedligt afdrag det lettere, når du skal lægge budget.  På den måde ved du præcist, hvor meget du skylder hver måned. Beløbets størrelse afhænger naturligvis af lånets løbetid og størrelse. 

   

  3. Berettiget til et større lånebeløb

   

  Når en virksomhedsejer har tilbagebetalt et lån, er det ikke ualmindeligt, at man ansøger om flere lån i fremtiden.  Vælg et pengeinstitut, som belønner din kundeloyalitet. 

   

  Hos Ferratum Business bliver du f.eks. berettiget til at ansøge om større lånebeløb med yderligere fleksible vilkår, når du har tilbagebetalt dit første lån.

   

  4. Tilbagebetalingen er baseret på din omsætning

   

  I stedet for at bruge en "onesize"-lånemodel, så sørg for at vælge en udlåner, der kan skræddersy dit lån efter dine muligheder for at betale det tilbage.  Et forretningslån med skræddersyet tilbagebetaling baseret på din månedlige omsætning er en smart måde, hvorpå du kan budgettere med tilbagebetalingen af dit lån. 

   

  Et lån, der er baseret på din månedlige omsætning og ønskede lånebeløb, giver basis for lånets løbetid og sikrer, at du altid kan betale afdragene uden problemer.

   

  Undersøg dine muligheder

   

  Der er mange pengeinstitutter, der tilbyder kortfristede forretningslån, så det er vigtigt at vælge et, du kan stole på.

   

  Udover gebyrerne og de opstillede vilkår og betingelser er det vigtigt at have tillid til den valgte udlåner.

   

  Vælg rigtigt

   

  Hos Ferratum Business holder vi på at gøre tingene anderledes.  Som internationale pionerer inden for finansiel teknologi og mobiludlån har vi ekspanderet vores forretning til i alt 24 lande siden 2005. 

   

  Hvorfor skal du vælge Ferratum Business?  Ganske enkelt fordi vi kerer os om din virksomhed og din succes.  Er du iværksætter eller virksomhedsejer, forstår vi, at du investerer både professionelt, finansielt og følelsesmæssigt i dit firma.  Hos Ferratum Business har vi fuld forståelse for dette.

   

  Vi ved også, at det går hurtigt i forretningsverdenen, og at konventionelle lån ofte er for komplicerede og langsommelige til at opfylde dine behov.  Vi har oprettet Ferratum Business for at yde kviklån til virksomheder som din, så du får den arbejdskapital, du har brug for, når du har brug for den.

   

  Ferratum har licens fra og er underlagt den britiske finansielle tilsynsmyndighed FCA (Financial Conduct Authority) og er også medlem af CCTA (Consumer Credit Trade Association), så når du ansøger om et online forretningslån hos Ferratum, kan du være sikker på, at du er i gode hænder.

   

  Bruger du Ferratum Business, når du vil sikre kapital til din virksomhed, har du én bekymring færre.

   

  Se flere gode historier og tips på vores blog

   

  Har du lyst til at høre mere om, hvordan Ferratum Business kan gøre din tilværelse lettere?  Læs mere her!  

   

  Kategori:

  Financiering