Find meningen og formålet, og overvind enhver forhindring | Ferratum Business Virksomhedslån
<< Tilbage til Blog
 • 2017-09-04
  Find meningen og formålet, og overvind enhver forhindring

   

  Et berømt citat af Mark Twain lyder: "De to vigtigste dage i dit liv er den dag, du blev født, og den dag, du finder ud af hvorfor".  For mange bliver dette "hvorfor" (også kendt som formålet) deres personlige og professionelle drivkraft.

   

  At finde sin passion og finde meningen med det hele og opbygge en virksomhed omkring det, er en af de mest berigende og vigtigste opdagelser, du kan gøre dig.

   

  Hvis denne drivkraft forårsager, at du starter og driver en mindre virksomhed, indser du snart, at din virksomhed ikke kun er en del af dit liv, men en del af den, du er.  Og så holder du også i det lange løb.

   

  I det lange løb

   

  Man hører ofte historier om fremgangsrige virksomheder, der har fået pludselig succes.  Men den sande historie udelades ofte – en historie med forsøg og fejl, nedture og nye forsøg. 

   

  For det at finde meningen og derefter kaste sig ud i erhvervseventyr og lede en mindre virksomhed er en rejse med både op- og nedture.  Men når man er med hele vejen igennem i det lange løb, betyder det, at man tager de små bump med på vejen, klarer alle forhindringer og holder ved, når man møder udfordringer.

   

  Hver ting til sin tid 

   

  Mange ejere af SMV'er siger, at den største udfordring er, at de ikke har tid nok eller penge nok til at få deres virksomhed til at vokse på den måde, som de gerne vil, når de gerne vil det.  

   

  Men at indse, at ikke alt kan lade sig gøre på samme tid, men sker henad vejen, er meget værdifuldt, når man leder sin egen virksomhed.  Antager man denne livsanskuelse, får man mulighed for at være fleksibel og lede efter nye måder at vokse sundt på og finde nye løsninger på problemerne.

   

  Din dedikation og dit engagement i din mission sender en besked til dig selv om, at du er villig til at gøre det, der skal til, for at din virksomhed bliver en succes.

   

  Inspirer

   

  Følg din lidenskab, og dyrk den med et formål og omvendt.  Og hvis du får brug for en energiindsprøjtning, kan du blot tænke på dette citat af den amerikanske forfatter Marianne Williamson: 

   

  "Vores største frygt er, at vi har en umådelig styrke.  Det er vores lys og ikke vores mørke, som skræmmer os mest.  At du gør dig lille, hjælper ikke verden.  Der er ikke noget oplyst ved at skrumpe, for at andre ikke skal føle sig truet af dig.  Vi er alle beregnet på at stråle, som børn gør.  Det er ikke kun i nogle af os – der er lys i os alle.  Og når vi lader vores eget lys skinne, giver vi ubevidst andre tilladelse til at gøre det samme.  Når vi bliver frigjort fra vores egen frygt, bliver vores tilstedeværelse automatisk frigørende for andre".

   

  Giv dette indlæg et "synes godt om", hvis du fandt det inspirerende.  Del dette indlæg med andre iværksættere og forretningsejere, som kunne finde det inspirerende.  

   

   

  Se flere gode historier og tips på vores blog

   

  Har du lyst til at høre mere om, hvordan Ferratum Business kan gøre din tilværelse lettere?  Læs mere her!  

   

  Kategori:

  Iværksætteri