Hvor mange penge kan jeg få ved et forretningslån? | Ferratum Business Virksomhedslån
<< Tilbage til Blog
 • 2017-09-27
  Hvor mange penge kan jeg få ved et forretningslån?

   

  Når det handler om at lede en lille eller mellemstor virksomhed, er tiden altid vigtig.  Uanset om det er sælgere, der skal aflønnes, medarbejdere, produktionsomkostninger eller udgifter til inventar, så ved vi godt, at hver dag og hver en øre kan betyde forskellen mellem at køre forretningen videre eller lukke ned.

   

  Det handler alt sammen om arbejdskapital

   

  Arbejdskapital, eller working capital, er alfa og omega for små og mellemstore virksomheder.  Eftersom ikke to virksomheder er ens, varierer behovet for arbejdskapital også fra virksomhed til virksomhed. 

   

  Driftscyklussen, firmaets mål og naturligvis også, hvilken type virksomhed, det drejer sig om, er alle sammen faktorer, der bestemmer, hvor meget arbejdskapital en virksomhed har behov for.

   

  Læg aldrig låg på dine ambitioner

   

  Når du baserer dine målsætninger og mål for din virksomhed på de midler, du har til rådighed på et givent tidspunkt, er det begrænsende både for dine ambitioner og firmaets vækst.  Hvor er din forretning nu, og hvor vil du gerne have, at den skal være?  Hvad stopper dig?

   

  Der er ingen grænser 

   

  Har du et nyt produkt, du ønsker at markedsføre?  Ønsker du at reklamere for dine serviceydelser for at udvide dit kundegrundlag?  Ønsker du at deltage i eller udstille på en messe? 

   

  Hos Ferratum Business er vi klar til at hjælpe dig, uanset hvad du ønsker og har behov for.

   

  Vi er stolte over at levere forretningslån på op til 750.000 kroner til firmaer, der opfylder lånekravene.  Det skulle kunne dække dig ind – og lidt til.

   

  Anmod om et lån online

   

  Når du leder en mindre virksomhed, har du andet at lave end at stå i kø nede i banken og udfylde en lang ansøgning for derefter at vente i spænding på, om du får godkendt din låneansøgning.

   

  Vi har skabt Ferratum Business for at give ejere af mindre virksomheder den arbejdskapital, de har brug for, når de har brug for den, men uden al bøvlet.  Vores online ansøgning er superhurtig og supersimpel.  Faktisk tager vores låneansøgning under fem minutter at udfylde. 

   

  I gennemsnit godkendes en låneansøgning inden for én arbejdsdag, så du har arbejdskapitalen dagen efter.  Med Ferratum Business har du én ting mindre at bekymre dig om.

   

  Udviklingen og udvidelsen af din SMV er kun begrænset af din tid og dine ressourcer.  Så, hvordan kan vi være dig behjælpelig?

   

   

  Se flere gode historier og tips på vores blog

   

  Har du lyst til at høre mere om, hvordan Ferratum Business kan gøre din tilværelse lettere?  Læs mere her!  

   

  Kategori:

  Ferratum Business