Konstruer din egen byggevirksomhed

2018-07-04
Konstruer din egen byggevirksomhed

Når det gælder om at forbedre og ændre den måde, vi lever vores liv på, er der ingen branche, som er mere effektiv end byggeriet.  Tænk på det - uanset om det gælder opførelsen af bygninger, som vi arbejder eller bor i, veje vi kører på, minedrift eller fremstilling og levering af produkter, bygger byggebranchen den verden, som vi alle sammen lever i.

Skab et solidt fundament

Selv om efterspørgslen altid vil eksistere, ved vi, at byggebranchen, ligesom mange andre industrier, oplever gode og dårlige tider med projekter og kontrakter, der varierer meget. 

Vi ved også, at det at få betaling for ydelser, der er leveret, ofte går langsomt, især når dine kunder tilhører den offentlige sektor.  Faktisk ved vi, at det nogle gange tager måneder, før du modtager betaling.  Dette parret med at ansættelse af ekstra arbejdskraft og køb eller leje af nyt udstyr, med henblik på at fuldføre et bestemt job, kan være udfordrende for enhver virksomhed uden solid arbejdskapital til rådighed.

Byg en bro

Hos Ferratum Business forstår vi din virksomhed.  Vi har skabt Ferratum Business for at levere arbejdskapital til din virksomhed, når du har brug for det.  Ferratum yder hurtige og nemme lån på op til 750.000 kr. til byggevirksomheder som din - og kræver ingen sikkerhedsstillelse. 

Du kan regne med Ferratum Business, når det gælder intelligente, hurtige og ukomplicerede erhvervslån.  Vi er stolte af hurtige, effektive og fleksible erhvervslån.  Vi har hjulpet tusindvis af tilfredse kunder, og vi vokser hurtigt. 

Vi forstår, at tid er penge. Derfor kan du udfylde en ansøgning på bare 5 minutter.  Den typiske ansøgning godkendes inden for en hverdag, og du modtager arbejdskapitalen den følgende dag. 

Skab din forretning med Ferratum Business.